مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب حقوقی

سلام حساب بانکی حقوقی من بعلت کلاهبرداری از حساب و شاکی خصوصی مسدود شده... البته از خود من هم کلاهبرداری شده و خودم هم شاکی هستم ولی چون یه مقدار پول به حساب من اومده همه حساب هایم را مسدود کردند.بنده کارمندم و متاهل دارای 2 فرزند هستم چطور میتونم حساب حقوقی ام تا به نتیجه رسیدن پرونده رفع مسدودی کنم امکانش هست؟؟؟ ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای رفع مسدودی یا باید موافقت مرجع مسدود کننده را جلب کنید یا علت مسدودی را مرتفع کنید در غیر اینصورت متاسفانه امکان پذیر نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید.
در پرونده های کیفری معمولاً به حساب حقوقی و... توجه نمی کنند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به دادیار یا بازپرس پرونده توضیح بدهید شاید آنرا رفع توقیف کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چنین کاری رفع مسدودی حساب زمانی امکان پذیر است که بی گناهی شما را اثبات کنیم یا که بر اسا ادله اثبات کنیم احتمال وقوع جرم توسط شما عملا نبوده است یا دلایل ارتکاب جرم ناقص است در غیر این صورت حساب شما تا قطعیت حکم مسدود است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا به این سوال به شکل کامل و جامع پاسخ داده شده است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به مرجع دستور دهنده مراجعه شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق مرجعی که دستور توقیف داده می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق مرجع مسدود کننده رایزنی نمایید و جهت رفع مسعودی اقدامات لازم را به عمل بیاورید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید