مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر کارشناسی

باسلام
زمین کشاورزی دارم که از قدیم جدول آب زمین من بالای زمین همسایه مجاور رد می‌شده و چند سال است که همسایه را آب را مسدود و جدول را پر کرده و اقدام به دیوار کشی دور زمین کرده شکایت انجام شده و همسایه سازش نکرده و گفته نظر کارشناسی الان که کارشناسی انجام شده نظریه داده که راه آب مسدود شده و یک متر حق ایاب ذهاب دارید حال همسایه قبول نکرده باز اعتراض گذاشته آیا اعتراض وارد هست ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌توان در خصوص نتیجه اظهار نظر نمود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مقاله ای تهیه و تنظیم کرده ایم و در همین سایت دادراه قرار داده ایم میتونید به این مقاله مراجعه کنید