مشاوره حقوقی رایگان - ثبت احوال

سلام خسته نباشین. من موقعی ب دنیا اومدم پدر بزرگ مادریم شناسنامه گرفته اسم هست ولی جای فامیلش چیزی نزدن میخاستم ببینم باید چکار کنم که فامیلش بزنن میشه راهنماییم کنین

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید تا جای خالی تکمیل شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب ثبت احوال مراجعه و درخواست سجل و تاریخچه ثبت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره ثبت احوالی که از آن اقدام به اخذ شناسنامه برای شما نموده اند اقدامات لازم را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شناسنامه باید به نام پدرتان باشد و اگر اسم شخص دیگری به عنوان پدر قید بشه غیر قانونی است.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق سازمان ثبت احوال اقدام نمایید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه مراجعه فرمایید.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

به مرجع حل اختلاف اداره ی ثبت احوال محل صدور شناسنامه مراجعه کنید و درخواست خود را ثبت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق ثبت احوال محلی که شناسنامه را صادر کرده است اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به ثبت احوال مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما....