مشاوره حقوقی رایگان - شكايت توهين و تهديد

سلام. من حدود ٤ ماه منزل پدرم هستم و همسرم هرروز مياد ابروريزيو هم محل كارم هم در منزل
صورتجلسه پليس هم داريم
ديگه خيلي ابروریزی كرد بابام رفت دم خونشون گفت كه بسه چرا انقدر ابروريزي ميكني
رفتن شكايت توهين و تهديد و ارعاب انجام دادن
بعد از شكايت توهين و ارعاب گذشتن ولي شكايت تهديد پابرجاست و گفتم بابام گفته پسرتو ميكشه در صورتيكه اينطور نبوده
حالا ميخوام ببينم اين شكايت چقدر امكان محكوم شدن داره و حكمش چي هست؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مدت زمان قابل پیش بینی نیست و شما نیز می توانید متقابلا تحت عناوینی از همسرتان بهمراه پدرتان شکایت داشته باشید فارغ از این که با توجه به حاکمیت اصل برائت و بی گناهی می توانید لایحه دفاعیه تخصصی به شعبه ارائه دهید .
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید دفاعیات مناسب ارائه کنید و الا محکومیت دور از انتظار نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما هم بابت مزاحمت و تهدید و توهین و تهمت از او شکایت کنید و پدر شما انکار کند

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

امکان پیش بینی وجود ندارد . بستگی به دلایل و مستندات موجود در پرونده دارد . برای حصول نتیجه بهتر حتما به وکیل مورد وثوق وکالت دهید تا موضوع را پیگیری نماید ....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان محکومیت هست ولی با ارایه دفاعیات خوب میتوانید برائت بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون هر شخصی که مدعی میشود باید ادعای خود را اثبات نماید

شما هم میتوانید شکایت نمایید و به گزارش پلیس 110 استناد نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به دلایلی دارد که برای اثبات ارایه کرده اگر کافی نباشد رد میشود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

امکان محکومیت بستگی به ادله و مدارک وشواهد پرونده دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

آنکس که مدعی امری میشود باید با دلایل و مستندات آنرا به اثبات برساند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه پدر شما رفته درب منزل ایشان کار اشتباهی بوده است نقش وکیل اینجاست که مشخص می‌شود قطعا اگر وکیل حاذق و کاربلد کنار شما بود هیچ وقت این اتفاق نمی افتاد باید منتظر بود که ابلاغ جدید برای پدر شما ارسال شود احتمال محکومیت و جریمه نقدی وجود دارد در هر صورت باید پرونده مطالعه شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

حبس و جزای نقدی و امکان اثبات با توجه به توضیحات شما وجود دارد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

تهدید مجازات سنگین تری نسبت به توهین دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد نیاز به بررسی بیشتر دارد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شاکی باید با ارائه ادله و مدارک وقوع جرم تهدید را اثبات نماید. محکومیت پدر شما بستگی به ادله و مدارک دارد.
مجازات جرم تهدید در صورت اثبات شلاق تا (74) ضربه یا زندان از یک ماه تا یک سال می باشد.
شما نیز می‌توانید شکایت نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بستگی به اسناد دلایل و مدارک طرف دارد و معمولا جزای نقدی است

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
باتوجه به شرایط جرم تهدید به احتمال بسیار زیاد منتهی به قرار منع تعقیب خواهد شد.
مجازات تهدید:
1 ماه تا 1 سال حبس
و یا شلاق تا 74 ضربه

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام نگران نباشین، تهدید شرایط خاص داره وشهود باید حاضرباشند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوال واضح نیست.اما اگر تهدید ثابت شود و سوء‌سابقه نباشد در نهایت جزای نقدی دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این که شکایت ایشان به نتیجه میرسد و در نتیجه پدر شما محکوم میشود بستگی به ادله و مدارکی دارد که به دادگاه ارائه میدهد. مثلا آیا شاهدی در این زمینه دارد یا خیر؟!

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اوضاع و احوال موضوع و محتویات پرونده و تشخیص قاضی رسیدگیی کننده ملاک است.

عارفه بابائی

سرکار خانم عارفه بابائی :

درود، احتمال محکومیت با توجه به ادله اثبات ادعا باید بررسی گردد.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
چنانچه شاهدی بر این مطلب(تهدید)داشته باشن یا سند دیگری مثلاً صدای پدر شما رو ضبط کرده باشن امکان تعقیب جرم وجود دارد. لیکن نیازمند بررسی دقیقتر می‌باشد.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اتهام تهدید اگر با معرفی دونفر شاهد همراه شده باشه قطعا چالش بزرگی پیش رو دارید خصوصا تهدید به قتل و مجازات تهدید محکومیت به شلاق تا 74 ضربه و یا از 2 ماه تا 2سال زندان هستش

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مدت زمان قابل پیش بینی نیست

لایحه دفاعیه تخصصی به شعبه ارائه دهید .

متقابلا" تحت عناوینی از همسرتان بهمراه پدرتان شکایت داشته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما هم تحت عنوان مزاحمت و توهین شکایت نمایید ایشان باید ادعای خود را ثابت نماید پدر شما منکر گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

محدودیتی ندارد ولیکن بستگی به قبول قاضی دارد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

پرسشگر ارجمند
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

نمیتوان برای احتمال درصد یا ارزشی تعیین کرد.با همکاران وکیل حضورا مشورت نمایید تا ایشان پیگیر پرونده باشند

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در صورت اثبات در مرحله دادسرا و صدور کیفرخواست در صورت داشتن شاهد در محل امکان دفاع در دادگاه میسر می باشد،