مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام خسته نباشید14ماهه من وهمسرم جدازندگی میکنیم یه پسر5ساله هم داریم ازموقع جداشدن بچه هم بامن میمونه نمیره پیش مادرش دادگاه هم حضانت روداده به خانم یارانه بچه روهم دادن به اون اصلا هم نمیان دنبال بچه هرکاری هم میکنم برنمیگرده به زندگیش الان هم 14 ماه میشه جداهستیم رابطه ای هم نداریم یکی ازدوستام چندروزپیش میگفت انگار بایه نفرهس چون دیدم باماشین اورد سر کوچه شون پیاده کرد رفت من الان چیکاری باید بکنم که ببینم اینا رابطه جنسی دارن یانه معلوم میشه که تواین 14ماه این خانم باکسی رابطه داشته یانه ممنون میشم برام جواب بدین

پاسخ ها :

اثبات رابطه نامشروع همسر تشخیص رابطه نامشروع زن رابطه نامشروع