مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات الکلی

سلام خدمت وکلامحترم من یه پرونده نگهداری مشروبات الکلی دارم حکم برای من غیابی بریده شد اگه من پرونده بازپرسی خود را موقعی که گرفتنم رو امضا و انگشت نزده باشم الان که تقاضای واخواهی پرونده رو دادم این موضوع میتونه برام خوب باشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما می توانید در زمان قانونی از رای غیابی واخواهی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
واخواهی یعنی شما در جلسات رسیدگی به دادگاه حضور نداشته اید و حکم برای شما به صورت غیابی صادر شده است و حال شما درخواست واخواهی از رای صادره را دارید ،
برای واخواهی ترجیحا لایحه مستدل و مستند به مواد قانون و تخصصی تنظیم نمایید صرف امضا نزدن نمیتواند به نفع شما باشد و بستگی به مستندات پرونده و دفاعیات شما دارد
در صوت تمایل به همکاری می توانید از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این موارد به نظر تاثیری ندارد.
دادگاه اگر دلایل کافی باشد حکم به محکومیت متهم صادر می کند و اگر دلیل کافی نباشد حکم برائت صادر میشه.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر حکم غیابی باشد میتوانید واخواهی نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله عدم امضای شما می تواند مثمر ثمر باشد و به عنوان این باشد که اظهارات جناب بازپرس را قبول ندارید و در آینده می توانید از این موضوع کمال بهره مندی را داشته باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به مدارک موجود در پرونده دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ساده شما مهم است میتوانید از خدمات مشاوره ای سایت استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امضا نزدن نمیتواند به نفع شما باشد و بستگی به مستندات پرونده و دفاعیات شما دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رای غیابی قابل واخواهی ست و در همان شعبه رسیدگی می شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص قبول واخواهی و اثبات ارتکاب جرم و تعیین مجازات یا تبرئه با قاضی رسیدگی کننده می باشد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معمولا امتناع متهم از زدن امضا و اثر انگشت توسط شخص بازجو در صورتجلسه قید می‌گردد و توسط خود ایشان انجام می گیردد مشکلی ندارد
دفاع کنید که آن مشروبات متعلق به شمانیست
البته این موردی که عرض کردم دفاع کلی است ودرهرپرونده بایدموردی بررسی گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میفرمایید صورتجلسه پازپرسی را امضا نفرمودید؟ بازپرس با خط خودش نوشته و شما امضا نکردید؟
شفاف بفرمایید عرض میکنم خدمتتان

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید واخواهی نمایید و اگر واخواهی خارج از مهلت مقرر میباشد
شما ابتدا باید اثبات نمایید که از زمان
جلسه دادرسی دادگاه اطلاع پیدا نکرده اید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر منظور شما صورتجلسه دادگاه یا دادسرا و تحقیقات مقدماتی است بله میتونید امضا نکنید ولی فرقی در روند کلی پرونده ندارد بلکه گاهی به ضرر شما نیز هست که سو نیست و عدم همکاری شما را می‌رساند احکام غیابی نیز شرایط خاص خود را دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر حکم غیابی صادر شده باشد می توانید واخواهی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به دفاعیات و ادله موجود در پرونده دارد

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

اگر حکم به صورت غیابی صادر شده باشد امکان واحواهی وجود دارد و هیچ متغیر دیگری تاثیری در روند رسیدگی نمیگذارد

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
در موعد مقرر اقدام به واخواهی نمایید و مدارک و ادله خود را ضمیمه نمایید.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، اگر در حکم شما غیابی قید شده و در جلسه دادگاه حضور نداشته باشید می تونید واخواهی انجام بدید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بایدپرونده دقیقا مطالع شود .....