مشاوره حقوقی رایگان - پایه سنواتی در تبدیل وضعیت

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده از سال 86 در شرکتی مشغول به کار شدم. در سال 95 استخدام رسمی آن شرکت شدم ولی در حکم کارگزینی که رسمی شدم ، پایه سنوات اعمال شده بسیار پایین تر از پایه سنواتی است که در حکم قراردادی من لحاظ شده بود. آیا این تخلف است ؟ و آیا میتوان در صورت تخلف بودن تفاوت آن را درخواست کرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ تخلف است چرا که بر خلاف توافقات حاصل شده در حال اعمال است. شما بایستی با در دست داشتن قرارداد منعقد شده و همچنین پرینت واریزی های انجام شده از طریق اداره کار اقدام به شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید ازطریق اداره کار پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا از ارگان مربوطه بسته به شرایط و دستورالعمل های داخلی و آیین‌نامه‌ها بررسی لازم را انجام دهید اگر دلایل کافی داشتید می توانید از طریق دیوان عدالت اداری از حق خود دفاع کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی با مدیر کارگزینی شرکت و مسئول حسابداری و مدیر عامل شرکت و بازرس شرکت در میان بگذار اگر درست نکردند به اداره کار شکایت کن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تخلف است
از طریق اداره کار طرح دعوی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه تابع قانون کار هستید
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و و

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله می توانید ما به التفاوت آنرا مطالبه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.با ارایه اسناد و مدارک خود ، می توانید ازطریق اداره کار واموراجتماعی محل خود اقدام نمایید .

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

ثبت مسایل مغایر با آنچه در واقع رخ داده قطعا قابل پیگیری و اصلاح است

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق اداره کار پیگیری نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با اعتراض از طریق اداره متبوع قابل پیگیری است