مشاوره حقوقی رایگان - حق شیفت

سلان
من 13 سال در شرکتی کار کرده ام و حق شیفت ندادند و الان شکایت کردم و اداره کار فقط دو سال آخر به من رای داده است و شفاهی گفته فقط دو سال آخر قابل استرداد است .
آیا درست است ؟
ماده یا قانونی در این مورد هست؟
من میتونم مجدد شکایت کنم بابت 11 سال اول؟
چکار کنم ؟
ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراض دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....