مشاوره حقوقی رایگان - سلام برای من پیام اتهام انتسابی اومده

ببخشید من تقریبا 3سال پیش یه ماشین و فروختم شرایطی و چک گرفتم و در اخر چک ها پاس نشد بعد شکایت جلب طرف و گرفتم با هزار بدبختی و مکافات بعده دوسال با جلب. طرف و گرفتم و پول رو پرداخت کرد همون موقع منو تهدید کرد حالا تقریبا یه سال میگذره از ختم پرونده ما حالا پیام اومده از طرف همون شخص که من بهش توهین کردم لطفا راهنماییم کنید من توهینی بهش نکردم حالا شاید اون موقع منوواسه پولم بهش نامرد یا بی شرف گفته باشم اونم از ناراحتی ایا متهم شناخته میشم؟؟ من باید چیکار کنم شماره پرونده قبلمون که واسه چک بود با خودم ببرم حل میشه؟؟ خواهشا راهنمایی کنید طرف از اون کلاهبردار هاست بخدا

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
اگر از تاریخ وقوع جرم که ایشان ادعا دارند یکسال گذشته که مشپول مرور زمان هست , در غیر اینصورت منکر شوید