مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هدیه 3دانگ منزل مسکونی از همسرم

با سلام بنده دارای یک آپارتمان مسکونی می‌باشم که 3دانگ از این ملک را بصورت قطعی و سند تک برگ در دفترخانه بنام همسرم انتقال دادم حال با من سرناسازگاری دارد و من می‌خواهم 3دانگ را از همسرم پس بگیرم و اظهارنامه براش بفرستم، اگر در این حین همسرم مهریه اش را به اجرا بگذارد این 3دانگ به من می‌رسد یا جهت مطالبه مهریه همسرم به او میرسد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید نوع انتقال مشخص گردد و سپس بر اساس آن اقدام قانونی انجام بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هبه کرده اید می توانید دادخواست تایید رجوع از هبه بدهید.
توجه داشته باشید که منزل در شأن زوج که در آن زندگی می کند مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید مستندات شما بررسی در ضمن اظهار نظر دقیق مستلزم اطلاع از جزییات بیشتری دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قابل پیش بینی نیست بستگی دارد که مستثنیات محسوب شود یا خیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تهاتر می شود ولی حتما باید دادخواست عدول از هبه بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر به شما نمیرسه ولی راهکارهای دیگه ای دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست