مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه

با سلام‌ بنده آپارتمانی را بصورت مبایعه نامه از فروشنده خریداری کردم و همه وجه آپارتمان را خودم پرداخت کردم،بعداز مدتی فروشنده زنگ زد که سند آپارتمان حاضر شده و با فروشنده به دفترخانه رفتیم و بصورت وکالت آپارتمان را بنام من زد و دفترخانه گفت که شما وکالت خریدوفروش دارین و می‌توانید بصورت وکالتی شما هم این آپارتمان را بنام هرکسی بزنید،بعداز یکماه من نیز 3دانگ آپارتمان را بصورت وکالتی در دفترخانه بنام همسرم زدم و بعداز 2هفته اقدام به تنظیم سند نمودیم (با این تفاسیر که سند بنام فروشنده اولیه بود) و سه دانگ سند از نام فروشنده بنام من و3دانگ هم بنام همسرم مستقیما سند خورد،حال با این تفاسیر آیا من می‌توانم 3دانگی را که بنام همسرم زده ام را ازش پس بگیرم ،باید چه شکایت یا دادخواستی را مطرح کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است
اختلاف رویه وجود دارد
حتما باید وکیل دادگستری اختیار نمایید کار شما نیست

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی این امکان وجود دارد پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق مشاوره تلفنی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید و سپس دادخواست رجوع از هبه بدهید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام

اگر مدرکی دال بر هبه دارید می‌توانید دادخواست رجوع از هبه بدهید در غیر این صورت راه دیگری را پیش بگیرید مثلاً وجه آن را مطالبه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
امکان رجوع از هبه وجود دارد.