مشاوره حقوقی رایگان - رجوع هبه از همسر

با عرض سلام و خسته نباشید. من قبلا با همسرم درگیری لفظی داشتم و به خاطر دوست داشتن و رفع کدورت 3 دانگ از ملک خودم و در دفترخانه وکالت دادم به همسرم . الان بعد از گذشت 6 ماه دوباره به مشکل برخوردیم که با هم توافق کردیم 3 دانگ دیگر و بزنم تا برگرده . همسرم مراجعه کرده به دفترخانه و از مهریه خودش گذشته و در قبال این کار از من وکالت طلاق هم گرفته و به اداره ثبت رفته و خونه رو به نام خودش کرده . با مراجعه به دادگاه و اعلام به طلاق توافقی الان در مرحله مشاوره پزشک هستیم . الان من پشیمان شدم و می خواستم خونه رو برگردونم و اجازه طلاق رو ندم چون راضی به این کار نیستم . آیا می توان کاری انجام داد. ممنون از زحمات جنابعالی .

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به آن وکالتنامه دارد.درصورتی که اثبات کنید هبه بوده قابل رجوع هس

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر انتقال ملک در قالب قرارداد هبه باشد با شرایطی خاص ، امکان رجوع وجود خواهد داشت
شما باید بلافاصله اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست رجوع از هبه اقامه نمایید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما با یک خط مشاوره رایگان نمیشه فقط کوتاه بگم که باید دادخواست رجوع از هبه بدهید