مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری مجازی

سلام بنده جوانی هستم که تا حالا با کسی رابطه جنسی نداشته ام، چند وقتی بود که حس شهوت اذیتم میکرد، وسوسه شدم که برای اولین بار یک دختر پیدا کنم و نیازم را برطرف کنم، از طریق گروه های تلگرام با شخصی اشنا شدم که اصطلاح خاله بود و دختر معرفی میکرد، باهاش تماس گرفتم و قرار شد یک نفر را معرفی کند، او گفت باید 150 هزارتومان هزینه دختر را قبل از سکس پرداخت کنید، من هم پرداخت کردم، و بعد از اینکه به حسابش پرداخت کردم، دختر با من تماس گرفت و گفت برای ضمانت از اینکه در سکس مشکلی برایش پیش نیاورم باید مبلغی را جهت ضمانت واریز کنم و بعد از سکس پس بدهد، من هم که 150 هزار براشون کارت به کارت کردم ، یجوری احساس کردم برای اینکه پولم از بین نره مبلغ 500 هزارتومان براشون کارت به کارت کردم، ولی بعد از اون دختر تماس گرفت که من گفتم یک میلیون و پانصد برای ضمانت واریز کنید نه 500 تومان و گفت تا یک میلیون دیگه بابت ضمانت واریز نکنی سر قرار نمیام
از اونجا بود که فهمیدم کلاهبرداری هست. و مبلغ 650 هزارتومان از من کلاهبرداری شد، از اونا شماره تلفن و شماره کارتی که پول واریز کردم را دارم،
حالا نمیدونم به کجا شکایت کنم و چکار بکنم، نمیدونم برا خودم هم دردسر داره یا نه جرم سکس هم برایم نوشته میشود یا نه
از یکطرف هم چون توی خانواده اعتبار دارم نمیخوام خانوادم بفهمند
من میتونم شکایت بکنم و پولم را بگیرم؟
من میتوم درخواست بدم که یک‌ پولی را به اشتباه برای کسی کارت به کارت کردم و از این طریق پول را پس بگیرم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله میتوانید از طریق دادسرا شکایت کلاهبرداری نمایید

یک وکیل

خیر راهی برای پس گرفتن پولی که به حساب دیگری ریخته اید وجود ندارد. با شکایت مسلما برای خودتون دردسر درست میشود چون شروع به جرم رابطه نامشروع کرده اید