مشاوره حقوقی رایگان - عدم تقسیم ارثیه بین ورثه

سلام .من عمه ای داشتم که به رحمت خدا رفتند و فرزندی نداشتند . همسر ایشان زمانی که ایشان بودند ازدواج مجدد داشتند و از همسر دوم 3 پسر و دو دختر...همسر عمه من اموال زیادی دارند که همه به نام ایشان می باشد و تقسیم نکردند .شوهر عمه من فوت می کنند و باز هم این اموال دست نخورده باقی می مانند .الان حدود 5 سال هم از فوت عمه من می گذرد وهمچنان فرزندان این اقا اموال را بلاتکلیف رها کرده اند و تقسیم نمی کنند ....سوال ...من که برادر زاده عمه ام هستم آیا از این اموال ارثی می برم ؟قابل ذکر است پدر من قبل از عمه فوت کردن و یه عمه دیگر هم داشتم ایشان هم در قید حیاط نیستند ...در واقع عمه من هیچ ورثه ای جز برادر زاده ها ندارد .......در صورت رسیدن اموال به ما چگونه باید اقدام کنم؟راه حل چیست ؟با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در ابتدا انحصار وراثت بگیرید و سپس برای تقسیم ماترک اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تقسیم ماترک متوفی به ترتیب طبقات ارث میباشد و