مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

با سلام و خسته نباشید بنده در تاریخ 15 6 1401 رفتم تره بار که با یه آقایی درگیر شدم، من مورد ضرب شتم و فحاشی قرارگرفتم که باعث شکستگی بینی و گودی چشم من آسیب دید بعد من به پزشکی قانونی رفتم که اونجا تایید شد و نامه پزشکی قانونی به دادگاه ارسال شده بعد از اون ما اولین جلسه رفتیم دادگاه، بعد اون یاروبه قاضی گفت که شما به خانوم من دست زدی،من به خاطر همین تورو زدم،با اینکه بنده هیچ تماسی با خانوم ایشان نداشتم، بعدقاضی از من پرسید که شماه به خانم این اقاه دست زدی بنده گفتم خیر،بعداز اون قاضی از اون یاروپرسیدکه شما به چشم این اقا ضربه واردکردی یا نه که گفتش بله،بعد از اون موقع قاضی قرار منع تعقیب صادر کردند بنده الان هیچ شهودی ندارم ولی فیلم دوربین مدار بسته هستش که قاضی هم دیده کل ماجرا روحالا دوباره پرونده رو مجددا ثبت کردند می خوام بدونم الان من باید چه کاری انجام بدم ابلاغیه فرستاده شده برای من که در دادگاه حاضر شویم تاریخ 15/ 2 /1402

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.