مشاوره حقوقی رایگان - من 4خواهر و دو برادریم منو4خواهرم راضی به فروشیم برادربزرگم خیر نمیاد و سنگ میندازه

لطفا منو راهنمایی کنید من و4خواهرم راضی به فروش اموال هستیم ولی برادر بزرگم به دلایل مختلف نمیاد. ماحتی انحصار وراثت انجام دادیم ولی برادرم نمیاد وهیچ حرفی نمیزنه ازماقاییم میشه وجواب تلفن نمیده وخیلی چیزا. ما به حق سهممون واقعا نیازمندیم. من 40سال مستاجرم ودیگه نمیتونم خونه اجاره کنم... خواهشمندم منوراهنمایی کنین یک راه حل وراهکار نشونم بدین چکاربکنیم که زودتر به حقمون برسیم...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست فروش بدهید و سهم الارث خود را مطالبه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تقسیم ترکه تنظیم نمایید و درخواست به مزایده گذاشتن ملک را داشته باشید تا ملک در مزایده به فروش برسد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست تقسیم و فروش اموال دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی از طریق دادگاه حقوقی اقدام به فروش کنید حتی اگر برادر شما ناراضی باشد باز هم قاضی رسیدگی کننده پرونده ، رای به دستور فروش ملک ورثه ای خواهد داد. بنابراین لازم است که دادخواست به خواسته دستور فروش ملک مشاع در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. اما ابتدا لازم است که از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک ، گواهی عدم افراز را دریافت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید
النهایه از طریق مزایده به فروش خواهد رسید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر سند رسمی ملک را دارید ابتدا گواهی عدم افراز را از اداره ثبت بگیرید سپس از دادگاه تقاضای دستور فروش مال مشاع نمایید .
یا این که ابتدا تحریرترکه اموال از شورای حل اختلاف محل انجام دهید و سپس از دادگاه تقسیم ترکه را بخواهید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اشخاصی که راضی به فروش عمال مشا هستند یا راضی به دریافت سهم ارث خود می‌باشند همگی می‌توانند به 1 نفر وکالت بدهند اما منظور وکیل دادگستری می‌باشد که در این خصوص می‌توانید تماس بگیریم مستحضر باشید که در ملک وراثی نیازی به رضایت سایر وراث نمی‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دادخواست دستور فروش مال مشاع را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام

چنانچه اموال منقول است تقاضای تقسیم ترکه بدهید

و اگر اموال غیر منقول است تقاضای صدور دستور فروش مال مشاع غیر قابل افراز بدهید