مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور

سلام من برادرم با دوستش که راننده موتور بودند تصادف می‌کنند با ماشین جهت خلاف خیابان و مقصر محسوب شدند و برادرم فوت میکنه و دوستش زنده است و موتور هم به نام پدرم هست و مست بودند هر دو شکایت کردیم از راننده حکم قضایی راننده چی هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به راننده حبس می‌دهند...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
راننده مقصر باید خسارت زیان دیده را پرداخت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید درصد تقصیر توسط کارشناس تعیین شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مقصر راکب موتور سیکلت باشد باید دیه برادر شما را پرداخت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فقط دیه پرداخت می کند شما باید از راکب یعنی دوست برادرتان شکایت می کردید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت تقصیر ایشان باید دیه پرداخت کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت شما علیه راکب موتور که دوست برادر شما می باشد با دلایلی که در اختیار دارید از جمله مست بودن راننده موتور و تقصیر صد در صدی وی که خلاف جهت رانندگی می کرده است می تواند در نهایت دوست برادر شما را به مجازات جرم قتل غیر عمد محکوم کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل پیش بینی نیست بسته به مدارک ابرازی است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک تشخیص کارشناسان رسمی و قاضی رسیدگی کننده می باشد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر کارشناس راهور ملاک عمل قرار می‌گیرد هرچند قابلیت اعتراض نیز برای آن وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام راننده‌ی موتور می‌بایست دیه را بپردازد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دیه باید پرداخت شود و راننده مجازات حبس خواهد داشت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
ضمن عرض تسلیت به شما
شما باید از مقصر حادثه شکایت کنید در نهایت وی به حبس و پرداخت دیه محکوم خواهد شد..