مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام. بنده با همسرم بیش از 6 ماهه به دلیل ترک منزل توسط ایشان، نزدیکی نداشتم. 26 اسفند بدون اطلاع من از کشور خارج شد و رفت ترکیه یک ماه تو خونه آقایی که دوست دوران بچه گیش بود موند.
این رو تو پیام تلگرام بهم گفت که اونجاست و منم از صفحه گوشیم اسکرین شات گرفتم.
می‌خوام بعنوان رابطه نامشروع ازش شکایت کنم. چون احتمال میدم طی این یک ماه باهم رابطه جنسی هم داشته بوده باشند، چطور میتونم بعد شکایت، دستور معاینه توسط پزشکی قانونی بگیرم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت رابطه نامشروع با استناد به اسکرین شات

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادعایی دارید باید دلیل کافی برای اثبات ادعا برای ان داشته باشید تا دستور قضایی صادر گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صرف یک پیام نمی توانید اقدام به شکایت کنید ، در صورتی که مدارک دال بر وقوع رابطه نامشروع دارید می توانید تحت این عنوان اقدام به شکایت نمایید
دادخواست الزام به تمکین تنظیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شکایت کنید تا مقام قضایی تحقیقات لازم را انجام دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با طرح شکایت رابطه نامشروع امکان ار جاع به پزشکی قانونی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما تحت دو عنوان مجرمانه می توانید از همسر خویش شکایت کنید. شما می توانید شکوائیه با عنوان مجرمانه زنای زن محصنه با مرد محصن را به ثبت برسانید که در صورت اثبات، همسر شما رجم خواهد شد . یا می توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه رابطه نامشروع مطرح کنید که در صورت اثبات، همسر شما به مجازات شلاق محکوم خواهد شد. در مورد رابطه جنسی زمانی که شما طرح شکایت کردید قادر هستید از قاضی رسیدگی کننده پرونده درخواست معاینه پزشکی توسط پزشکی قانونی را مطرح کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید شکایت خود را مطرح کنید و دلایل خورا ابراز کنید بعد تصمیم با دادگاه است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سعه صدر داشته باشید . به نظر مدرک شما جهت شکایت رابطه نامشروع کافی نیست .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
با حدسيات نمي توانيد اثبات زنا نماييد
بنابراين فقط ادله و دلايل شرعي منافي عفت و زنا لازم و ضروري است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا این آزمایش انجام نمی‌شود
مفاد اقرار وی درپیام حائز اهمیت است...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اول اینکه نمی‌توان ایشان را ملزم به معاینه پزشکی قانونی کرد دوم اینکه این که در خانه کسی بودن هرچند در عرف پسندیده نیست ولی دلیل رابطه جنسی با شخصی نیست این ین شات دلیل محکمی نیست

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست مدارک خود را جمع‌آوری نمایید و در صورت داشتن ادله‌ی محکم می‌بایست شکایت کنید و از مرجع محترم قضایی درخواست پزشکی قانونی داشته باشید و

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با صرف احتمال نمیتوان دعوایی رو در دادگاه اثبات نمود و بهتر است دلایل قوی تری داشته باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای شکایت نیاز به ادله دارید و اگر نتوانید مسأله را ثابت کنید زوجه میتواند بابت افترا از شما شکایت کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اسکرین شات پیام دلیل رابطه نامشروع نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می توانید شکایت کنید به استناد آن اسکرین شات شکایت رابطه نامشروع کنید اما اثبات آن مشکل است اگر بازپرس رسیدگی را ادامه داد می توانید تقاضای معاینات پزشکی جهت وجود رابطه جنسی را هم بدهید