مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه مطالبات

با سلام
بنده در فروردین ماه 1400 برای وصول مطالبات خود از یه سازمان اظهارنامه فرستادم و مسئولین مربوطه عدم پرداخت بموقع طلب بنده را تایید نموده اند لیکن تا بحال پرداخت نشده لطفا مرا راهنمای فرمایید .

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
دادخواست مطالبه وجه بدهید و پاسخ اظهارنامه را هم پیوست دادخواست کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید و دعوی مربوط را از طریق دیوان پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر از تاریخ ارسال اظهارنامه بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با طرح دعوی ، دادخواست مطالبه به دادگاه تقدیم نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان طرح دعوا وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید خسارت تاخیر تادیه خود را از آن زمان تا حال مطالبه به نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر از تاریخ ارسال اظهارنامه ارایه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید ببنیم چه سازمانی بوده و طلب شما بابت چه بوده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه مطرح نمایید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
اقدام به طرح دادخواست نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می‌توانید به مراجع قانونی مراجعه کرده و با ارائه مدارک و مستندات مربوطه، پیگیری قانونی مطالبات خود را آغاز کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بهتر است دادخواست مطالبه وجه به طرفیت سازمان بدهید اظهارنامه وتاییدیه شان را ضمیمه پرونده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که شما اظهارنامه فرستاده اید و در پاسخ به اظهارنامه اقرار صورت گرفته است بنابراین کار شما سهل و آسان شده است و می توانید دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد اقرار سازمان مربوطه در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .