مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام وقت بخیر
شخصی اعلام اعسار کرده و درخواستش قبول شده اما برای دوم درخواست اعسار کرده و توانایی خودشو برای قسط ماهانه کمتر اعلام کرده
چجوری باید بگم که این کارش از لحاظ قانونی درست نیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شماست می توانید با ادله محکمی پسند ادعای ایشان را واهی و بی‌پایه و اساس قلمداد نمایید تا دادخواست ایشان رد گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید
تشخیص موضوع با قاضی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اموالی دارد به دادگاه معرفی کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که اموالی از وی سراغ دارید به دادگاه معرفی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اموالی از وی سراغ دارید معرفی کنید تا دادخواست ایشان رد شود

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

اگر منظورتان تعدیل تقسیط است که اقدام ایشان در دادن دادخواست قانونیست البته نیاز به اثبات دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اقدام ایشان قانونی است و اگر اموالی از وی سراغ دارید معرفی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتوانید تمکن و مکنت وی را اثبات نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام شما می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید تشخیص موضوع با قاضی است