مشاوره حقوقی رایگان - زمین های منابع ملی

باسلام بنده چند سال پیش‌زمینی راازشخصی خریداری نمودم که سالیان زیادی درتصرف اوبوده اکنون منابع طبیعی مدعی شده است
واین زمین قبلا بنام پدربزرگ شخص فروشنده نثق بوده .حالا چگونه می توان اثبات مالکیت نمود .

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. فروشنده می بایستی در دادگاه علیه اداره منابع طبیعی اعتراض خود را مطرح نماید و سند آنها را باطل نماید .
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @