مشاوره حقوقی رایگان - جرائم شرکتها

با سلام بنده جزء یه شرکت هستم که با اسرار مدیریت این مجموعه جزء این شرکت شدم به عنوان بازرس اصلی ولی عملا هیچ دخالتی از ابتدا تا الان تو شرکت ندارم الان با خبر شدم روی این شرکت دارن وام 5میلیاردی می گیرند
آیا بنده هم در باز پرداخت این پول سهیم هستم و اگر روسای اصلی پول و بردارن و برن اونور اب من هم متهم می شوم؟ با تشکر

پاسخ ها :

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

سلام
بازرس مسئول پرداخت نیست ولی مکلف هست جرایم را به اولین مجمع و دادگاه اطلاع دهد در غیر اینصورت تخلف کرده است