مشاوره حقوقی رایگان - مشکل ترخیص

با سلام
به جرم شرب خمر ماشین توقیف شد بعد از مراحل برگه ازادی دادن
و ماشین به صورت قلامه ای خریداری شده و برگه سبز سند مدارکی وجود نداره جز بیمه نامه حواله قاضی لطف کرد توی برگه ازای نوشت ماشین تحویل متصرف حین توقیف با برگه پارکینگ داده شود امضا و مهر حالا رفتم ستاد ترخیص اصلا توجهی به برگه و حکم قاضی نمیکنه میگه مهم نیست فقط فقط سند و مدارک باید بیاری که فروشنده رفته صفر کاری خارج و مشخص نیست کی بیاد چیکار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تبعیت از نظر مقام قضایی الزامی است...

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات راهور وستاد ترخیص ملاک عمل است . اتومبیل با سند مالکیت به مالک رسمی تحویل می شود .
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه مالک اصلی به دادگاه تقدیم نمایید .