مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد سفته

باسلام و وقت بخیر. بنده به مدت چندماه در یک کلینیک زیبایی و لاغری به صورت درصدی کار کردم و قرار دادم تموم شده و مدیریت یک سفته 10 میلیونی بابت حسن انجام کار از من گرفت . وقتی تسویه کردم گفت سه ماه دیگه سفته رو پس میدم. من میتونم ازشون شکایت کنم؟ چیزی هم توی سفته ننوشتم و توی قرار دادهم راجع به تاریخ استرداد سفته چیزی نوشته نشده بود.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متأسفانه وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید یا تحت شرایطی شکایت کیفری قابل طرح است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

جهت استرداد سفته خود اظهارنامه رسمی برای مدیریت کلنیک ارسال نمایید . سپس دادخواست استرداد سند خود را تقدیم دادگاه نمایید .