مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در تلگرام

سلام خسته نباشید چند وقتی هست فردی با اکانت های مختلف در تلگرام مزاحم بنده میشن و ذهن و فکر منو بهم ریختن و حرفای نامناسب به من میزنند و و همچنین فیلم های نامناسب ارسال میکنند و صماره تیشون هم برای من معلوم شده میتونم ازشون شکایت کنم یانه یا اگه شکایت کنم دستم به جایی بند میشه ممنونم لطفا راهنماییم کنید دختری هستم در روستا کسی نیست کمکم کنه واقعا سخته واسم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آری قابل شکایت و پیگیری است حتی المقدور موضوع را کدخدامنشانه فیصله دهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله می توانید شکایت نمایید .با تشخیص قاضی موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد .