مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

همسر ثابق من هر8ماه به یک عددسکه محکوم شده ولی ایشان پرداخت نمی کنه قصدش ازارواذیت منه ازاونجا که ایشان اردبیل زندگی می کنن ومن تهران هستم برای من خیلی سخته که این همه راه برم اردبیل تا حکم جلبشو اجرا کنم آیا دراجرای احکام می تونم درخواست مسدود شدن کارت ملیشو بدم؟ یا جلوی یارانش ببندم
یااگه راهی هست لطفا به من بگید ممنون میشم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر شما میبایست حتما وکیل بگیرید اگر خودتان نمیروید.
یارانه وی بلی قابل توقیف است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تصمیم با قاضی اجرای احکام است . درخواست خود را می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی برای قاضی اجرای احکام ارسال فرمایید .