مشاوره حقوقی رایگان - تصادف از عقب بخاطر ترمز ناگهانی خودرو جلو

با سلام بنده بعد از سبز شدن چراغ راهنما در حال حرکت بودم که ناگهان خودرو جلویی بعد از دور گرفتن و بالا بردن سرعت ناگهان ترمز گرفتن تا من به خودم اومدم با وجود فاصله حداقل دو ماشین ولی بخاطر حرکت و دور گرفتن خودرو و دنده کشی خودرو کنترل نشد و تصادف کردیم خودرو من حدود ده میلیون تومان خصارت دید ولی خودرو جلویی اردی بود فقط یک لبه پایین سپرش شکست اینجا چه کسی مقصر هست .در ضمن خودرو جلویی خانومی بودن و فک‌کرده بودن خودرو که در حال خروج از پارک هست ممکته باهاشون برخورد کنه ووترسیدن میخ ترمز زدن در حالی که خطری براشون نبود و چیزی جلوش نبود .با اشور منتظر پاسخ

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و