مشاوره حقوقی رایگان - لایحه به دادگاه را به چه صورتی باید به قاضی ارائه دهم؟

سلام خسته نباشید
من هفته دیگه وقت دادگاه دارم،مهریه ام را اجرا گذاشتم
قبلا اجرا گذاشتم و حکم اومد و اجراییه زدم اما دنبالش نرفتم و بستم،رفتم مجدد درخواستم رو ثبت کردم،از همون دادگاه.
جدیدا دفاتر خدمات الکترونیک میگن باید روی سی دی لایحه رو بدید.
سوالم اینه من الان لایحه ام رو تایپ کردم روی فلش ریختم
مثل قدیم لایحه ام رو روی کاغذ پرینت شده باید به قاضی ارائه بدم؟یا روی سی ‌دی باید بدم؟
چون من از خود دادگاه مجدد اقدام کردم نه از دفاتر خدمات قضایی
ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

رویه این است که لوایح می بایست از طریق دفار خدمات قضایی به مرجع قضایی ارسال شود . لیکن لایحه دستی را دادگاه صلاح بداند دستی نیز دریافت می نماید .