مشاوره حقوقی رایگان - وظیفه زوج

سلام،آیا رساندن زوجه به محل کار و اوردن زوجه به خانه،شرعا و قانونا برعهده زوج است؟
آیا قانونا و شرعا این وظیفه زوج است که زوجه را به محل کار ببرد و بیاورد یا زوج در این مورد هیچگونه وظیفه ای ندارد؟
تشکر بابت پاسخگویی....

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وقتی حقوق می‌گیرد خیر دیگر....

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیل مگر اینکه توافقی از قبل صورت گرفته باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر این امر امری توافقی است و بهتر است زوجین در این خصوص به توافق برسند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وظیفه ای ندارد مگر اینکه زوجه از حقوقش برای هزینه زندگی به زوج کمک کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این گونه موارد که فرمودید باید مسالمت آمیز حل و فصل شود به عنوان وکیل و مشاور حقوقی ولی مشاوره خانواده نظر ما این این است که زندگی را دادگاه نگیرید زندگی اجتماعی با قوانین جلو نمی‌رود یا مذاکرات و ارتباط جلو می‌رود و قانون آخرین مرحله است مخصوصا در پرونده های خانواده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

وظیفه ای در این خصوص نیست و بر اساس توافقات بین یکدیگر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر از نظر فقهی می‌توانید با مرجع محترم تقلید خود تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نقل و انتقال زوجه از خانه به محل کار و بالعکس در یک تفسیری می‌تواند مصداق نفقه باشد. البته اشتباه برداشت نکنید. منظور این است که اگر آقا وسایل نقل مکان زوجه را به هر نحوی فراهم کرده باشد مثلا هزینه رفت و آمد به محل کار را به حساب خانم واریز کرده باشد یا این که ماشین شخصی برای خانم گرفته باشد یا این که برای خانم سرویس ایاب و ذهاب فراهم کرده باشد در این حالات زوج هیچ اجبار قانونی و شرعی ندارد که خانم را به محل کارشان برساند و بالعکس از محل کار به خانه برسانند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وظیفه نیست اما میتوان در این خصوص توافق کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. خیراز وظایف مرد نیست . لیکن همدلی زوج با زوجه است که مافوق قانون و صمیمیت می باشد .

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

چنین وظیفه ای در قانون برای زوج ذکر نگردیده مگر در صورتی که شرط ضمن عقد باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است با گفتگو ، موضوع را حل نمایید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
خیر، این امری توافقی می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در شرع اسلام، رساندن زوجه به محل کار و اوردن زوجه به خانه بر عهده زوج است و این یکی از حقوق زن در قبال شوهر است. همچنین در قانون مدنی ایران نیز، همسر دارای حق برای تأمین نیازهای خود است و شوهر مسئول برآورده کردن این نیازهاست. بنابراین، شوهر در قبال همسر خود مسئول رساندن او به محل کار و اوردن او به خانه است.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

هیچگونه وظیفه ای ندارد موارد فوق جزو نفقه پرداختی به ایشان نیست و زن مجبور به کار کردن در بیرون از منزل نیست

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

تامین هزینه های زوجه اعم از خوراک و مسکن و پوشاک و درمان و هزینه های رفت و امد با زوج هست .

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

نفقه زوجه بر عهده زوج است ممکنه متناسب با شرایط هزینه ای که زوجه برای رفت و امد به محل کار متحمل میشه بخشی از نفقه باشه بستگی به شرایط زوجه داره