مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی بعلت دیسک کمر شدید و تنگی کانال نخاعی

سلام ، 18 ساله که بیمه کشاورزی هستم و دیسک کمر شدیدی دارم همراه با تنگی کانال نخاعی و سیاتیک ،
حتی پزشک معتمد تامین اجتماعی گفتن که ، وضعیتت خیلی خرابه و حتی نباید یه کبریت از زمین بلند کنی، حالا با این شرایط میشه از کار افتادگی گرفت .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است گاها
...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مدارک خود همراه درخواست را ارایه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره مربوطه پیگیری کنید کمیسیون پزشکی تشکیل شده است و به این مورد رسیدگی می‌کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما حادث شده است بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست نظر کمیسیون محترم پزشکی لحاظ گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ شما بایستی از طریق کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی اقدام به اخذ گواهی مبنی بر از کارافتادگی کنید تا مشمول مزایای آن قرار بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

کمیسیون پزشکی باید از کارافتادگی شما را تایید کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کمسیون پزشکی این مورد را تشخیص میدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق بیمه پیگیری کنید تا به کمیسیون مربوطه ارجاع شود

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

بله.باید به مدارکتتون به تایید کمیسیون پزشکی برسد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات حاکم تامین اجتماعی و نظر کمیسیون پزشکی آن سازمان ملاک عمل است .

سیده فاطمه جوادی سیدیان

سرکار خانم سیده فاطمه جوادی سیدیان :

سلام
از طریق کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی اقدام و اگر تایید شود امکان پذیر است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام، بله، با توجه به شرایطی که شما توضیح دادید، ممکن است برای شما از کار افتادگی دریافت کرد. برای اطلاعات بیشتر و درخواست کمک، می توانید با تأییدیه پزشکی خود به تأییدیه اداره کار در شهرستان خودتان مراجعه کنید. ضمناً شما می توانید با یک کارشناس کارشناسی ازدهی معاونت امور اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در شهرستان خودتان تماس بگیرید تا در مورد گزینه هایی که برای شما در این شرایط وجود دارد صحبت کنید.

علی بیگ زاده جنگان

جناب آقای علی بیگ زاده جنگان :

صندوق بیمه کشاورزی به سختی از کار افتادگی میدهد
اگر به تأیید کمیسیون مربوطه رسیده وباز هم از کار افتادگی رو تایید نمی‌کنند از طریق دیوان عدالت اداری هم میشه شکایت کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست از کار ‌افتادگی را مطرح نمایید تا بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی شود و رای از کار افتادگی کلی شما صادر شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

از طریق بیمه پیگیری کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بله مدارک خود همراه درخواست را ارایه کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
امکان دارد، بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .