مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام بنده درسال 87 پاترول مدل 71 فروخته ام و وکالت فروش داده ام سه سال پیش متوجه شدم تعویض پلاک نشده و سند هم نزده است من رفتم توقیف پلاک کرده ام و ماشین الان مشخص نیست دست کیه و از سال 98هم بیمه نمیشه. الان سیستم پلاک فعال نشان میده. بنده چکار کنم. پلیس راهور هم میگه اخرین کاری که میتونی برای فک پلاک فقط توقیف پلاک است مونده ام چکار کنم. کلا هویت ماشین مشخص نیست به احتمال خیلی قوی اوراقی شده است. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در راهنمایی و رانندگی درخواست نمایید که پلاک در لیست سیاه قرار بگیرد