مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام. تقریبا نزدیک به دوسال است از همسر سابقم جدا شدم. توافق کرده بودیم به هیچ وجه به دیدن فرزندموان نیاید الان پس از دو سال خواستار دیدن فرزندم را دارد. ایشان دوره عده که تمام شد ازدواج کردن. الان فرزندم کلاس اول میباشد دادگاه فعلا حکم موقت به دیدن هفته ای یک بار داده میخواستم ببینم چکار کنم حداقل دیدار از فرزندم کمتر بشه بخدا دچار تربیت دوگانگی شده خانواده همسر سابقم خانواده متشنجی میباشن. و به شوهر جدید خانم هیچ اعتمادی نمیتوانم بکنم. از شما درخواست راهنمایی دارم

پاسخ ها :

یک وکیل

شما حق جلوگیری از ملاقات فرزند را ندارید و توافق شما باطل بوده درصورت ممانعت از نظر قانونی مجازات خواهید شد