مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی مرد در طلاق

با سلام
خسته نباشید
بنده آقا هستم و سال 1399عقدم کردم و پس ازچند ماه خانمم همه طلا ها و وسایلی که برای تشکیل زندگی خریده بودم و طبق رسم و رسوم خونشون بود و قرار بود بیاره خونمون را برد و چون ازدواج فامیلی بود بهشون اعتماد کردم بعدش مادرشون گفتند هیچی بهشون ندادم و اگه مدرک دارم ثابت کنم و اگه ندارم نباید بهشون تهمت بزنم و همین شد باعث اختلاف.
توافق کردیم توافقی جدا بشیم ولی خانمم روز آخر دادگاه گفت قصد داره زندگی کنه ولی به محض اینکه از دادگاه اومدیم بیرون گذاشت و رفت و من بعد از کلی تلاش از دادگاه خانواده کرج حکم ناشزه و عدم تمکین و ازدواج مجدد گرفتم. در ضمن من شهرستان هستم و کارمند و هیچ مشکلی ندارم.
الان میخوام ازدواج کنم ولی ایشون از طریق ثبت مهریه را اجرا گذاشتند.و هیچ جوره هم حاضر به توافق واسه جدایی و یا توافق واسه ادامه زندگی مشترک نمیشه و مادرشون میگند که دخترم هم داره کار میکنه و هم درس میخونه و هم پیش خودم هستش و میخوام اذیتت کنم.و پدرشون هم بود یا نبودش فرق نمیکنه.
میخوام بدونم اگه ازدواج کنم از نظر قانونی به مشکلی نمیخورم که ایشون بخواد درخواست عسر و حرج یا هر اصطلاح قانونی دیگه را بده و بتونه بدون اجازه من طلاق بگیره؟

با تشکر
لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باتوجه به اینکه شما حکم نشوز زن را اخذ نمودید میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد ارائه نمایید
چون عدم تمکین زوجه ، موجب ازدواج مجدد شما شده عسر و حرج منتفیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما چندین بعدبخش دارد با توجه به موضوع خانوده و حساسیت آن بهتر است از طریق سایت مشاوره تنطیم کنید چه حضوری چه تلفنی

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بستگی به شرایط دادگاه تصمیم مقتضی میگیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام شما میتوانید اقدام به ازدواج مجدد کنید و ایشان درهر صورت می‌توانند مهریه خودرا مطالبه کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد
چنان‌چه زوجه ناشزه محسوب شود مستحق نفقه نمیباشد و زوج می‌تواند تقاضای تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه بنماید...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت شرایطی بعد از گذشت مدتی خانم میتواند با بذل مهریه دادخواست طلاق دهد

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
شما بایستی برای ازدواج مجدد از دادگاه حکم بگیرین.
و اینکه در صورت ازدواج با حکم دادگاه اگر بعدا مشخص بشه شما توانایی اداره کردن دو خانواده رو ندارین امکان صدور حکم طلاقم وجود داره

مريم  واحدي دارستاني

مريم واحدي دارستاني :

در صورت ازدواج مجدد خانم حق طلاق پیدا میکنند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

متناسب با شرایط دادگاه تصمیم مقتضی میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ حکم ازدواج مجدد ازدواج کنید.
توجه داشته باشید که زوجه می تواند با اعلام آمادگب تمکین

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا تکلیف ازدواج قبلی را تعیین و حقوق مالی زن را توافق به نحوه پرداخت کنید و سپس با حکم ازدواج مجدد میتوانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سازمان در صورت گرفتن حکم ازدواج مجدد قانون این حق را به شما میدهد که در صورتتمایل ازدواج نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،خیر.عدم تمکین از طرف ایشان بوده.اثبات عسر و حرج نیاز به ادله قانونی دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با تجویز دادگاه میتوانید ازدواج کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از واج مجدد شما هر چند به حکم دادگاه و متارکه حاصله تاثیر مثبت درطلاق از طرف زوجه خواهد داشت.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما تحمل کنید ازدواج دایم نکنید مشکلاتت بیشتر میشه با همسر بعدی

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
در صورت اثبات ناشزه بودن ایشان شما اقدام به طرح دادخواست ازدواج مجدد نمایید ودر صورت اخذ حکم دادگاه ازدواج مجدد نمایید.
همچنین همسر شما می تواند دادخواست طلاق با اثبات عسرو حرج ( موارد 12 گانه سند ازدواج) مطرح نماید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

موضوع عسر و حرج چون عدم تمکین شده و زوجه ناشزه شده است قابل پیگیری نیست . میتوانید در خصوص مهریه اعسار بزنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مهریه زوجه در هر حالتی باید پرداخت شود

در صورت ازدواج مجدد زوج با اذن دادگاه ، اینکه زوجه با استناد به ازدواج مجدد زوج میتواند طلاق بگیرد با خیر ، موضوعی اختلافی است و اصولا قضات رای به طلاق صادر نخواهد کرد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اقدام نمایید با توجه به اینکه عنوان نموده اید از طریق دادگاه اذن در نکاح مجدد را اخذ نموده اید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می باشد . مهریه را می تواند مطالبه نماید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله عسرحرج می‌تونه ثابت کنه چون شمادوهمسره میشی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

بصورت قانونی با اخذ عدم تمکین ایشان دادگاه گواهی ازدواج مجدد را برای شما صادر می نماید ضمن اینکه موضوعات دیگر بصورت فنی باید تحلیل و احقاق حق نمایید.

محمدجواد بابایی

جناب آقای محمدجواد بابایی :

سلام ، اگر حکم عدم تمکین و حکم تجویز ازدواج دارید ، مشکلی برای ازدواج ندارید ، به عبارتی صرف ازدواج مجدد شما ، دلیل غیر و حرج یا دلیل طلاق برای خانم محسوب نمیشود ، البته در نظر داشته باشید ازدواج مجدد به معنای ترک همسر اول نیست چون اگر همسر اول قصد تمکین دوباره داشته باشه ، شما طبق قانون مکلفید مسکن متناسب و سایر ارکان نفقه را فراهم کنید . در خصوص مهریه هم اگر اموالی ندارید میتوانید دادخواست اعسار بدهید تا تقسیط شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا به استناد ازدواج با دستور دادگاه زوجه نمی تواند اقدامی نماید اما با گذشت زمان این امر محتمل می باشد ضمن انکه درصورت اعلام ایشان جهت تمکین برای زوجه اول نیز باید مسکن و ... علی حده تهیه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و گفتگوی در خصوص جزئیات موضوع
جهت ارائه راهکار مناسب قانونی است

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت داشتن حکم ازدواج مجدد مانعی در خصوص ازدواج شما نیست.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه شما حکم عدم تمکین و ازدواج مجدد دارید، باید مطمئن شوید که همه شرایط قانونی برای ازدواج دوباره را دارید. در صورتی که مهریه به طور قانونی ثبت شده باشد، پرداخت آن برای شما الزامی است و هیچ حقی برای دخالت در جنبه های دیگر زندگی شما ندارند. با این حال، در صورت بروز اختلافات مجدد، میتوانند از طریق دادگاه برای طلاق به عسر و حرج استناد کنند.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اهمیت موضوع لازم است که بررسی بیشتر صورت گیرد و با مطالعه و بررسی مدارک می توان پاسخی در خور و مناسب را ارائه داد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

طلاق بدهيد وقتي علاقه و تفاهم نيست

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به اینکه حکم ازدواج مجدد از دادگاه صادر شده است امکان طلاق به این جهت از سوی زوجه وجود ندارد.

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام رویه نظریه قضات بر بذل مهریه در ازای رضایت زوج برای طلاق می یاشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر ازدواج مجدد با اجازه دادگاه باشد ایشان دیگر نمی تواند طلاق بگیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به حکم ازدواج مجدد که گرفتید میتوانید و مشکلی ندارد