مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و حضانت دخترم

سلام، من 9ساله ازدواج کردم،یک دختر 6 ساله دارم همسرم مهندس نفت هست، متاسفانه اعتیاد به مشروبات الکلی داره ،دست بزن داره، بسیار عصبیه، وقتی مشروب نخوره داروهای اعصاب مصرف میکنه، بسیار توهین های رکیک میکنه، 5ساله که مشروب را شروع کرده خیانت هم میکنه، با پیامک به یک نفر فحاشی و تهدید کرده،که الان با وثیقه آزاده، راهی برام جز طلاق نذاشته همه میدونن دائم الخمر، ابرومو برده از کجا و چطور میتونم برای اقدام به طلاق شروع کنم؟ آیا خیلی زمان بر هست؟؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
دادخواست طلاق از طرف زوجه باید شرایط 12 گانه عقدنامه را داشته باشد و در صورت تایید شرایط مذکور رای طلاق صادر می شود