مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و حضانت فرزند

با سلام
اگر زن بخاطر کار نکردن و درآمد نداشتن شوهر کار کنه و مخارج خانه و فرزندان و حتی مخارج شوهر را تامین کند ولی شوهر با زن و فرزندانش به درستی رفتار نکند و حتی توهین و فرزندان را بی جهت کتک بزند و مشروبات الکلی مصرف کند آیا زن می‌تواند با توجه شرایط طلاق و چگونه حضانت فرزندان رو داشته باشد البته سن فرزندان بیشتر از سن حضانت هستن و فقط تمایل زندگی را با مادر دارند سن هرکدام 12 و 14 سال هست چکار باید انجام داد باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اگر ثابت شود آری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن می تواند از شوهر خود جدا شده و به همراه فرزندان خود زندگی کنند و اگر فرزندان مشترک دختر باشند در این صورت خودشان می توانند تصمیم بگیرند.
زن بعد از اینکه از شوهرش جدا شد می تواند دادخواست بدهد و نفقه خود و فرزندان مشترک را مطالبه کند.
اگر زن ثابت کند شوهرش مشروبات الکلی مصرف می کند می تواند طلاق بگیرد.
و یا اینکه اگر بعد از مطالبه نفقه زوج نفقه را پرداخت نکرد می تواند دادخواست طلاق بدهد.