مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت

باسلام
اگر ما به عنوان خواهان خسارت احتمالی پرداخت کنیم و دستور موقت مبنی بر توقیف یک زمین باشه آیا اگر محکوم بشیم خوانده میتونه همینجور خسارت احتمالی رو برداشت کنه که مبلغش 100 میلیون تومنه یا باید دادخواست بده و ثابت کنه ضرری بهش وارد شده ؟الان به جای خسارت احتمالی سند گذاشتیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبلغ خسارت احتمالی دریافت شده باشد در ودیعه دادگستری است پس از قطعیت حکم قابل وصول می باشد