مشاوره حقوقی رایگان - تراس دادن با توجه به شرایط زیر مجاز است یا خیر

سلام
یه زمین 200 متری 10 در 20 داریم که همسایه شرقی 15.50 متر پیش روی و همسایه غربی 17.5 متر پیشروی کرده میخواستم بدونم با رعایت 1.5 متر فاصله از همسایه شرقی میشه تراس داد چون همسایه شرقی تهدید به شکایت میکنه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ‌‌شهرداری مربوطه مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب تامین دلیل جهت کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از کارشناس رسمی دادگستری در رشته مهندسی عمران یا شهرسازی سوال کنید

یک وکیل

اگر شهرداری در این خصوص جواز صادر نماید بدوا مشکلی نخواهد داشت

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر از نظر شهرداری مشکلی نداشته باشد میتوانید انجام دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به شهرداری مراجعه تا کارشناس بررسی کند و اجازه آنرا بدهند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از کارشناس رسمی دادگستری در رشته مهندسی عمران پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری می توانید موضوع را پیگیری کنید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید از طریق شهرداری پیگیری نمایید و اگر همسایه تهدید به شکایت می کند حق با اوست و میتواند پیگیری کند

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

مطابق جوازتان و نقشه مهندسی مورد تایید شهرداری باید اقدام کنید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

از شهرداری پرسش به عمل آید و چنانچه مجوز از شهرداری داشته باشید .امکان شکایت ندارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات شهرداری ملاک است از طریق شهرداری پیگیری نمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید تامین دلیل نمایید تا ملک مذبور مورد کارشناسی قرار بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع بستگی به مندرجات سند ملک دارد. از سویی دیگر بهتر است از طریق شهرداری این موضوع را پیگیری دقیق بفرمائید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

از کارشناس رسمی دادگستری در رشته مهندسی عمران پیگیری کنید

یا

از طریق شهرداری پیگیری کنید.

سیده فاطمه جوادی سیدیان

سرکار خانم سیده فاطمه جوادی سیدیان :

سلام
اگر از نظر شهرداری و کارشناسی صورت گرفته مشکلی نداشته باشد میتوانید انجام دهید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر برخلاف اصول مهندسی و شهرسازی باشد و به تایید مهندس ناظر نرسد میتوانند شکایت نمایند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام
برای اطمینان از اینکه تراس شما با شرایط و مقررات سازگار است یا نه، بهتر است با شهرداری منطقه یا ادارات مربوطه تماس گرفته و مراجعه داشته باشید. همچنین بهتر است رضاست همسایه را جلب نمایید..