مشاوره حقوقی رایگان - ساخت تراس

سلام به تازگی یه واحد خریدیم که 48 متره طبقه دوم هستیم یه واحد 48 متری هم طبقه زیر ما هست که دقیقا هم نقشه خونه ماست با این تفاوت که اونا یه قسمت از پذیرایی خونشون تراس دو متری مسقف اضافه دارند ولی ما اون قسمت از تراس رو نداریم حالا خواستم بپرسم میشه روی اون قسمت از تراسه اونها ما هم تراس بسازیم این حق و داریم ؟ و اینکه اگر بسازیم میتونه اعتراض کنه یا نه؟ یا اینکه همسایگان مجتمع رو به رو حق اعتراض دارند کار ما قانونیست یا نه؟

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
هرگونه ساخت و ساز جدید و اضافه کردن بنا یا تراس بدون مجوز شهرداری غیر قانونی بوده و همسایگان این حق را خواهند داشت که از طریق شهرداری یا مراجع قضایی اعتراض نمایند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت هر گونه ساخت و ساز باید از شهرداری مجوز بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هرگونه ساخت و ساز جدید و اضافه کردن بنا یا تراس بدون مجوز شهرداری غیر قانونی بوده و هم کمسیون ماده صد میتواند با شما برخورد هم همسایگان می‌توانند شکایت کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست برای اخذمجوز ازشهرداری اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید از شهرداری مجوز بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با دریافت مجوز از شهرداری این امکان وجود دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
اخذ مجوز از شهرداری ملزومه اقدامات شما باشد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به اینکه در سند مالکیت شما تراس قید نشده و در نقشه اولیه ساختمان هم تراسی برای ان طبقه در نظر گرفته نشده است طبق قانون تملک اپارتمان ها شما حق ساخت تراس و تغییر در شکل ظاهری ساختمان را ندارید.