مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از شغل دولتی

سلام. من توی آزمون استخدامی یک سازمان دولتی قبول شدم ولی هنوز برای استخدام ثبت نام نکرده ام (موعدش نشده هنوز). خواستم بدونم اگه در مرحله ثبت نام از من هیچ تعهدی گرفته نشه، من تا یکی دو سال آینده (به دلیل پذیرش از دانشگاه خارجی) میتونم استعفا بدم؟ و اگه موافقت نکنن من بازم بخوام نرم سر کار (هدفم مهاجرت تحصیلی هست) مشکلی برام پیش میاد؟ جریمه شدن و بیمه و این چیزاش برام مهم نیست. یا این که دیگه نتونم توی یک سازمان دولتی دیگه استخدام بشم. فقط خواستم بدونم در این صورت احتمالش هست که ممنوع الخروج بشم؟ عواقب قانونیش چیه؟ ممنون.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تخلفی نشده باشد بعید است که ممنوع الخروج باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شرایط استخدامی مربوطه را بررسی کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قصد ندارید ادامه دهید بهتره از همین ابتدا انصراف بدهید در آینده هیچ تضمینی نیست که چی پیش میاد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام ،بستگی به شرایط استخدامی آن ارگان یا سازمان دارد ممکن در آینده مشکل ساز شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممنوع الخروجی که خیر ولی عواقبی دارد مثل جریمه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبل از استخدام انصراف دهید به نظر مشکلی پیش نمیاد.
می توانید شرایط استخدام و انصراف را مطالعه کنید یا از ارگان مربوطه پیگیری کنید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
امکان استعفا وجود دارد
خیر
بستگی به ارگان مربوطه دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اینکار را نکنید پس بهتر است این فرصت را از شخص دیگری نگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ممنون خروج خیر اما ممکن است تضمین های دیگر از شما در بدو ورود گرفته شود

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

حمید ایرانپور

جناب آقای حمید ایرانپور :

اگر قبل از استخدام انصراف دهید به نظر مشکلی پیش نمیاد.
می توانید شرایط استخدام و انصراف را مطالعه کنید یا از ارگان مربوطه پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهم است که ضوابط و شرایط ارگان دولتی که در آن قبول شده اید چیست؟! زیرا با مشخص شدن نام ارگان دولتی میتوان پاسخی روشن و دقیق و مناسبی را دریافت کنید.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

ابتدا باید اساسنامه و مقررات داخلی آنرا مطالعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

شرایط استخدام و انصراف را مطالعه کنید و از ارگان مربوطه پیگیری کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير با تاديه وجوه ممنوع الخروجي ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام.
اولا که اگر شما تعهدی به سازمان دولتی بدهید بهتر است این توافق و تعهدنامه را با دقت مطالعه کرده و از حقوق و تعهدات خود آگاهی داشته باشید.

ثانیا در بعضی موارد، استعفا از یک شغل دولتی می‌تواند منجر به مشکلات قانونی شود، بنابراین قبل از اقدام به استعفا، بهتر است با مدیریت منابع انسانی سازمان مربوطه مشورت کنید.
در مورد ممنوعیت خروج از کشور بطور کلی استعفا از یک شغل دولتی منجر به ممنوعیت خروج از کشور نمی‌شود.