مشاوره حقوقی رایگان - 50 سکه بابت توقیف حقوق همسر

با سلام
مهریه بنده 250 سکه تمام بهار آزادی است همسرم خانه و ماشینش را به نام دیگران کرده که مهریه ندهد خانه را 9 ماه پیش به نام غیر انتقال داده و بنده دوماهه که اقدام به دریافت مهریه کردم و من الان فقط 50 سکه بابت توقیف برای یک چهارم حقوقش انجام دادم آیا همسرم می تواند با گرفتن وام های زیاد باعث شود که حق بنده ضایع شود. ضمنا ملکشون با پدرم شریک بوده و ایشان بدون اطلاع پدر، ملک خود را انتقال داده است.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر تا یک چهارم حقوق قابل توقیف می‌باشد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
یک‌چهارم یا یک سوم از حقوق ومزایا پس کسر کسورات قانونی.
چه زمانی اقدام به انتقال نمودند؟

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط باید بررسی کنی که آیا پولی به حسابش واریز شده یانه یا دادخواست طلاق توافقی بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به صورت حقوقی دادخواست ابطال معامله صوری دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر انتقال صوری بوده میتوانید آنرا ابطال کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر تا یک چهارم حقوق ایشان توقیف و به شما پرداخت می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک مالکیت پدر شما باید بررسی شود تا اظهارنظر دقیق حقوقی میسر گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر گرفتن وام تاثیری ندارد یک چهارم سما محفوظ است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

پدرتان میتواند نسبت به سهم خویش دادخواست بطلان معامله و ابطال معامله بجهت فضولی بودن مطرح کنند همچنین میتواند شکایت فروش مال غیر نیز مطرح نماید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید ادعای صوری بودن معامله کنید و یک سوم یا یک‌چهارم حقوق به شما تعلق میگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در خصوص عبارت آخر سوال بایستی گفت به دلیل این که همسر شما ملک را با پدر شما شریک بوده است به همین دلیل باید گفت که مرتکب فروش مال غیر شده است و پدر شما می تواند شکوائیه با عنوان مجرمانه فروش مال غیر را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برساند .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر نیاز به مشاوره تلفنی یا حضوری است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوایند بابت فرار از دین طرح دعوی کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیر مهریه شما دارایی اولویت نسبت به سایر بدهی های بعدی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یک چهارم از کل حقوق کسر می شود.
اگر اموال خود را به صورت صوری انتقال داده باشد می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید.

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

خیر.درمورد اینکه بدون اجازه پدرتان ملک را انتقال داده،میتوانید بعنوان فروش مال غیر از ایشان شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

خیر مهریه جز دیون ممتازه بوده و بر هر دین دیگری امتیاز و ترجیح دارد ...