مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست حقوقی

سلام و عرض ادب خدمت شما برای دادن دادخواست حقوقی جهت ضرر و زیان مالباختگان موسسات مالی و اعتباری آیا باید رای دادگاه یا مدرک دیگری داشته باشیم یا نه فقط باید جهت تنظیم دادخواست به وکیل مراجعه کنیم؟؟؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید مستنداتی حاکی از اثبات ادعای خود ضمیمه دادخواست شود که متن دادخواست را وکیل برای شما تنظیم کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وکیل براق شما توضیحات لازم را خواهد داد که چه مدارکی نیاز است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا باید به وکیل دادگستری رجوع کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به وکیل مراجعه کنید تا مدارک مورد نیازرا اعلام و دادخواست مربوط را برای شماتنظیم کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر مدرکی اعم از رای و یا پرینت حساب لازم است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به وکیل مراجعه نمایید یا از طریق سایت درخواست تان را ثبت فرمائید وکیل مربوطه موارد لازم را به شما اطلاع خواهد داد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مدارک شما و دلایل اثباتی برای طرح دادخواست باید لازم و کافی باشد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

سوالتان ابهام دارد اما بطور کل برای تنظیم دادخواست و شکواییه باید مدارک و مستندات خود را در اختیار وکیل قرار دهید تا ایشان به استناد ان مدارک ، دادخواست متناسب را طرح نماید و در دادگاه به شواهد و مدارک استناد نماید .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بهتر است وکیل دادگستری اختیار یا حضوری مدارک خود را نزد ایشان ببرید تا مشاوره دقیق دریافت نمایید .

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. جهت ارائه دادخواست با کلیه مدارکی که در حال حاضر در دست دارید به وکلای دادگستری مراجعه نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

رای ددادگاه و رسیدوجوه وصورتحسابتان در بانک وسایر اسناد و مدارکی که دارید را جهت تنظیم دادخواست به یک وکیل تحویل دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وکیل بگیرید خودش تمهیدات لازم را معمول می دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت دادخواست می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
شرح دادخواست را خودتان نیز می توانید بنویسید و اگر نمی توانید می توانید به دفتر وکیل مراجعه کنید یا از طریق سایت درخواست بدهید تا وکلای سایت تنظیم کنند.

یک وکیل :

با سلام بهتر است ابتدا به صورت حضوری یا تلفنی با وکیل صحبت نمایید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با پیوست کردن رای کیفری میتوانید مطالبه ضررو زیان نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست دقیق تنظیم نمایید و باید ضرر و زیان وارده به شما احراز گردد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

مدارک و مستندات را به وکیل داده تا دادخواست تنظیم نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم و ثبت دادخواست چه از سوی خود فرد این اقدام صورت گیرد و چه از سوی وکیل فرد صورت گیرد لازم و ضروری است که مدارک و مستندات مربوطه دال بر ضرر و زیان مالباختگان از جمله رای دادگاه به پیوست دادخواست قرار گیرد تا دادگاه با عنایت به شواهد و مستندات ارائه شده اقدام به صدور رای کند.

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

مستقیما با هر مدرکی که داشته باشید میتوانید مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

دادخواست متناسب را طرح نمایید و در دادگاه به شواهد و مدارک استناد نمایید

پیشنهاد می شود ابتدا از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی یا درخواست

وکیل را باهماهنگی پشتیبانی سایت داشته باشید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
به طور کلی هر مدرکی که حقانیت شما را ثابت کند مفید است و آن را ضمیمه دادخواست کنید.