مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

سلام
من فارغ التحصیل رشته ی پزشکی متعهدین مناطق محرومم و تعهد دارم به مدت 10 سال در یک روستای اطراف استانم که تهران و کرج نیست کار کنم ، پدر من جانباز قطع نخاع 70٪ هستن و بیماری نارسایی کلیه دارن و ساکن تهرانن و من به عنوان پرستاری از پدرم ازشون مراقبت میکنم ...آیا امکانش هست به یکی از روستاهای اطراف تهران یا البرز انتقالی بگیرم؟ یا با قانون تبعیت از همسر امکان داره به تهران و کرج بتونم انتقالی بگیرم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .به تبعینت از همسر بله چنانچه مخالفت شود باید از طریق دیوان عدالت طرح دعوا نمایید...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اداره مبدا و مقصد باید موافقت خود را اعلام کنند همچنین مرکز نیز نباید مخالفتی از این بابت داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید ارگان مبدا و مقصد برسد
وگرنه به ناچار خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما نیاز به موافقت هردو اداره را دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع درخواست دهید تا بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت هر دو عنوان می توانید بدوا از طریق ارگان مربوطه و سپس از طریق دیوان اقدام به طرح دعوی نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات علوم پزشکی یا سازمانی که به آن تعهد دارید ملاک عمل است .

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام بله. ابتدا ازطریق نظام پزشکی اقدام قرمایید در صورت عدم همکاری از طریق قانون می توانید علیه اداره مربوطه طرح دعوی نمایید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

انتقال بشرط اینکه موجب کاسته شدن از رتبه، مزایا و حقوق کارمند نشود صحیح است‌ و در صلاحیت و اختیارات مدیران دستگاه اجرایی است‌ البته این اقدام قانونی هم باید در چارچوب بالابردن راندمان و بهبود اوضاع اداره اجرایی تحت‌ سرپرستی مدیر انجام شود والا سلیقه ای محسوب می گردد و قابل نقض است

طبق ماده 9دستورالعمل ساماندهی نیروی انسانی دستگاه‌های اجرایی در انتقال و جابجایی کارمندان رسمی و پیمانی، چنانچه شهرستان محل خدمت آنان تغییر یابد، موافقت مستخدم الزامی است. در صورت عدم تغییر شهرستان محل خدمت کارمند در اثر انتقال، اخذ موافقت مستخدم لازم نیست

طبق تبصره 4 ماده 45 قانون خدمات کشوری- تعیین محل خدمت و شغل مورد تصدی کارمندان پیمانی در پیمان نامه مشخص می‌گردد و در مورد کارمندان رسمی به عهده دستگاه اجرائی ذی ربط می‌باشد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق ارگان های مربوطه پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
بله میتوانید و اگر انجام نشد به دیوان عدالت اداری دادخواست دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ امکان پذیر است . شما می توانید به تبعیت از همسر خویش اقدام به انتقالی بگیرید . برای این کار و پیگیری دقیق تر این موضوع پیشنهاد می شود از واحد منابع انسانی پیگیری بفرمائید تا فرآیند دقیق انتقالی را برای شما شرح دهند .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای پاسخ به این سوال بهتر است با دو موضوع جداگانه بررسی کنیم:

1. انتقالی به یکی از روستاهای اطراف تهران یا البرز: در بسیاری از موارد، پزشکان و پرستاران می‌توانند در بخش‌های مختلف سلامت در شهرستان‌ها و روستاها کار کنند. اما برای انتقالی به این مناطق، شما باید به سازمان بهداشت و درمان استان خود مراجعه کنید و شرایط انتقالی و جایگاه‌های شاغل در مناطق مورد نظر را بررسی نمایید

2. انتقالی به تهران و کرج: برای انتقالی به این مناطق، می‌توانید با در نظر گرفتن قوانین تبعیت از همسر، اقدام کنید. برای این منظور، باید با سازمان تنظیم مقررات و ارتقاء نظام پزشکی مراجعه و شرایط لازم برای درخواست انتقالی را بررسی کنید.

در هر دو حالت، می‌توانید با مراجعه به نزدیکترین سازمان بهداشت و درمان یا سازمان تنظیم مقررات و ارتقاء نظام پزشکی در استان خود، اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید.