مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به خیانت کردن همسر

با سلام یکی از دوستام با خانومش مشکل داشت ازم پرسید که خانومش تهدید کرده که اگه طلاقم ندی بهت خیانت میکنم یا بدون طلاق گرفتن ازدواج مجدد میکنم بنظرتون جواب چی بهش بگم (البته این که مشخصه که بدون طلاق ازدواج مجدد امکان پذیر نیست) از نظر تهدید شوهره میتونه از خانمش شکایت کنه ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شفاها خیانت محسوب نمیشود اگر اقدامی در این خصوص انجام شد، دوستتان میتواند شکایت کند

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
بله تهدید به ضرر شرافتی در صورت اثبات قطعا قابل مجازاته

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بهش بگو خواهان کسی باش که خواهان تو باشد اگر توافقی طلاق می گیرد خوبه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بنظر مشکل دوستتان با همسرش اساسی تر از این حرف هاست و بهتر است به مشاوره خانواده مراجعه کنند تهدید و پاسخ به آن صورت مساله را هم تغییر نمی دهد چه برسد به رفع مشکل اصلی !
دوستتان می توانند تحت عنوان تهدید به ضرر شرافتی شکایت نمایند اما بی نتیجه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
امکان شکایت وجود دارد
اما باید دید چه دلیلی در راستای اثبات ادعایش دارد
زیرا هر مدعی میبایست بتواند ادعای خود را اثبات کند

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

خیر تازمانیکه رابطه نامشروعی وجود نداشته باشد جرمی واقع نشده و شکایت تهدید به این امر نیز به نتیجه نمیرسد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در حال حاضر جرمی واقع نشده است. با مذاکره و صحبت مشکل را حل نمایید .

احسان حقانی فر

جناب آقای احسان حقانی فر :

اگه مرتکب شد شوهر شکواییه ای تحت عنوان رابطه نامشروع طرح نماید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر برای تهدید فوق دلیل و مدرک شاهدی دارد میتواند به جرم تهدید از ایشان شکایت کند در غیر این صورت خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
بهتر است اگر همسرش قصد بذل مهریه را دارد با قبول بذل مهریه با طلاق موافقت کند.
و اگر قصد طلاق ندارد صبر کند تا اگر همسرش با کسی رابطه داشت شکایت کند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زندگی یک طرفه دوام ندارد بهتر است توافقی اقدام کنند

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بهتر است به مشاور مراجعه شود و شکایت برای این کار به نتیجه نخواهد رسید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فعلا فقط دلایل مناسب جمع آوری کنند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید دلایلی برای شکایت از ایشان داشته باشید هنوز اتفاقی نیافتاده است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
با درنظر گرفتن دلایل و نحوه اثبات آن، شکایت تهدید سودی برای دوستتان ندارد و فقط هزینه و وقتش. را تلف میکند
اگر جرمی صورت گرفت میتواند طرح دعوا کند ولی بهتراست به مشاور خانواده راهنمایی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تازمانیکه رابطه نامشروعی وجود نداشته باشد مجازاتی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بدون طلاق ، امکان ازدواج مجدد توسط زوجه وجود ‌ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زن تا زمانی که در علقه زوجیت قرار دارد نمی‌تواند با هیچ مردی ازدواج کند و از نظر شرعی حرام است و از نظر قانون بایستی زن مجازات شود. در خصوص تهدید به خیانت در صورتی که زن وارد رابطه نامشروع با مرد بیگانه شود می‌تواند مرد شکوائیه با عنوان مجرمانه رابطه نامشروع را علیه همسر خویش در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برساند.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
برای شکایت نیاز به ادله و مدارک می باشد. بهتراست به مشاوره خانواده مراجعه نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مدارک و مستنداتی دارند قابل شکایت است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است از مشاورین خانواده کمک بگیرید