مشاوره حقوقی رایگان - چشم نمره گزینش افسری

نمره چشم اگر 6.0 باشد یکیش کمیسیون ناجا درمانگاه امام سجاد برای افسری می‌فرستد برای عمل یا قبول میکند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال مربوطه به امور پزشکی است و حقوقی نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تصمیم دراین مورد با کمیسیون پزشکی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مع الاسف سوال مطرح شده در زمره سوالات غیر حقوقی می باشد و این سوال یک سوال حقوقی نمی باشد .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به نظر کمیسیون و ارگان مربوطه دارد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید بررسی شود و الزامی نیست بهتر است درخواست بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
نمره چشم 6.0 در مورد قابل قبول بودن در برنامه گزینش افسری به تنهایی کافی نیست و باید به عوامل دیگری نیز توجه شود. در برنامه گزینش افسری، معیارهای مختلفی از جمله قد، وزن، سن، سوابق پزشکی و فیزیکی، تحصیلات و مهارت‌های فردی مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین، امکان دارد که با وجود نمره چشم 6.0، شما برای عمل یا قبول در برنامه گزینش افسری موفق شوید، اما به دلیل دیگر عوامل، این موفقیت تضمین نمی‌شود.

برای اطلاعات بیشتر در مورد معیارها و شرایط گزینش افسری، مراجعه به سایت رسمی نیروی انتظامی پیشنهاد می‌شود.