مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی بار

سلام یک هفته هست بار خریدم کرایه کامیون دادم باربری گفت پذیر میشیم اما خبری نشد نزدیک 11متر بارم شکست چکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضوری پيگير ماجرا شوید شدنی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت خسارت به مبلغ ....

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر باربری مقصر بوده می‌توانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر بار تحویل باربری شده و در نزد شرکت یا راننده به بار خسارت وارد بشود شرکت و راننده مسئولیت حقوقی خواهند داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مسبب حادثه طرف مقابل شما بوده است علیه ایشان طرح دعوی کنید و کلیه خسارات خویش را به طور تمام و کمال دریافت کنید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید شکایت نمایید و خسارت بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در صورتی که بار شما در حین حمل شکسته شده است، باید از باربری خواسته شود که اطلاعات لازم از وضعیت بار به شما ارایه کند.

در صورتی که باربری مسئولیت خسارت را به عهده نگیرد می‌توانید با مراجعه به دادگاه و مراجع قضایی مربوطه دادخواست مطالبه خسارت ارائه کنید.

اگر قرارداد رسمی برای حمل بار دارید معمولا شرایط جبران خسارت در قرارداد مشخص می شود