مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج نظامی

خسته نباشید من طی دعوا و کتک کاری با شوهر خواهرم ازشون شکایت کردم ولی بعد با وساطت بقیه دنبال پرونده رو نگرفتیم
میخاستم بدونم در ازدواج با فرد نظامی این پرونده شده و برا من مشکل میاره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر تحت شرایطی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات یگان نظامی محل استخدام ملاک عمل است .

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
اگر رای قطعی بر محکومیت شما صادر شود بله در غیر اینصورت خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه داشته باشید ازدواج از جمله عقودی است که در صورت نبود موانع ازداوج از جمله در عده نبودن زن فی نفسه هیچ مشکلی در درستی و نادرستی آن به وجود نخواهد آمد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما از ایشون شکایت کردید چطور برای شما مشکل یاز شود؟