مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشی باغ

با سلام.باغی دارم به مساحت 6000 متر که سالیانِ سال دیوار داشت.متاسفانه سیل دیوار آنرا خراب کرد.رفتم منابع طبیعی میگن باغ شما داخل طرح هادی نیست.لطفا راهنمایی کنید که من چگونه میتوانم مجدداً از راه قانونی دیوار کشی کنم و باغ خود را آباد نمایم. با تشکر

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

از طریق اداره ثبت احوال برای اخذ سند پیگیری نمایید ، در صورت اخذ سند میتوانید باغ خود را محصور نموده و دیوار کشی کنید.