مشاوره حقوقی رایگان - پرونده تجدید نظر 23 تبریز

سلام. بعد از یک سال پرونده من از شعبه تجدید نظر تبریز در تاریخ 1401/11/27رای قطعی اومد از این به بعد از پرونده خبری نیست چی کار کنم کد ملی...

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

نوع پرونده بایدمشخص شود . حقوقی یا کیفری ؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید درخواست صدور اجرائیه بدهید به دادگاه بدوی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر پرونده مفقود شده از طریق حفاظت اطلاعات دادگستری پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه می توانید موضوع را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام زمانی که رای قطعی صادر می‌شود دادگاه دیگر وظیفه ای ندارد اگر شما خواهان بوده اید از دادگاه شهر خودتان بدوی حقوقی تقاضای صدور اجرائیه کنید اگر هم رای به نفع شما نیست اقدامی دیگری نکنید