مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه پدری

باسلام پدرمن یکسالونیم پیش فوت کرده و ماسه خواهرویک برادر هستیم ازماترکه پدرم یک ماشین سواری ودوعددمنزل موجود می‌باشد با گذشت این مدت برای مادرو برادرم برای فروش وتقسیم ارث کاری انجام نمیدهند و برادرم بدون اجازه بقیه اقدام به مصرف کردن ماشین نموده وباوجوداعتراض من وخواهرانم باپرخاشگری وتوهین مادرم میگوید ربطی به شمانداردوهیچ کاری نمیتوانید بکنید سندهمه هم به نام پدرم هست لطفاً راهنمایی کنین

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

هر یک از وراث راسا میتوانند تقاضای انحصار وراثت کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراث را مطرح نمایید تا ‌تمام ورثه مشخص گردند

و بعد دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
و شما میتوانید اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه نمایید البته با شرایط خاصی

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با گواهی انحصار ورثه دادخواست دستور موقت توقیف خودرو و تحریر ترکه و تقسیم ترکه تقدیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مهر و موم و تقسیط ترکه بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

انحصار وراثت کنید سپس معر و موم ترکه و تحریر ان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید و می توانید خودرو را توقیف کنید تا نتواند استفاده کند و بابت ایامی که استفاده کرده دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدهید.
توجه داشته باشید برای اخذ گواهی انحصار وراثت نیازی به مدارک بقیه وراث نیست و هر یک از وراث به تنهایی می تواند نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کند.

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و انحصار وراثت رو درخواست بدید و دادخواست تقسیم ترکه مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شکایت کیفری ندارد ولی از راه حقوقی میتونید ایشان را از این کار منع کنید و حتی اجرت المثل ایام استفاده از ماشین هم از ایشان بگیرید و سهم خود را طلب کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
با اخذ گواهی حصر وراثت
نسبت به تحریر و تقسیم ترکه اقدام فرمایید….

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر گفته‌ی ایشان درست نیست شما حتی می‌توانید به تنهایی اقدام کنید در این خصوص می‌توانید با بنده تماس بگیرید اما شما می‌توانید تمام حق و حقوق خود را دریافت کنید اگر خودرو یا املاک در اختیار دیگران هست می‌توانید اجاره‌ی آن را نیز مطالبه کنید می‌توانید تخلیه‌ی آن را نیز بخواهید خودرو را نیز می‌توانید توقیف کنید