مشاوره حقوقی رایگان - اجرای وصیت رسمی

مالکی وصیت نامه رسمی و محضری نوشته ملکش بین فرزندانش طبق اصول ارث مساوی تقسیم شود و کسی حق خرید و فروش ندارد مگر به یکدیگر یکی از وارثان شکایت کرده از راه قانون تقسیم کند بکشانه مزایده وضعش خوبه چون باغ کشاورزی بوده کارشناس گفته افراز نمی شه سه وارث بعدی میگن طبق وصیت نامه باید تقسیم کتیم سوال اینجاست اگر قانون زمین را مزایده بزاره ایا سه نفر که مخالف مزایده هستند میتوانند اعتراض کنند بگویند تو طبق وصیت نامه حق 1/3 ملک را نداری مزایده بزاری باید عرفی تقسیم کنیم و طبق وصیت نامه میتوانی 2/3 از این ملک را مزایده بزاری چون دستورات وصیتنامه تا 1/3 نافذ است خلاصه میتوان مانع مزایده 1/3 زمین شد سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر طبق قانون وصیت تملیکی تا 1/3 نافذ است و وصیت زاید بر 1/3 غیر نافذ و منوط به موافقت تمام ورثه میباشد

و اگر شخصی قبل از فوت ، اموال خود را به صورت رسمی به ورثه انتقال داده باشد سایر ورثه نمیتوانند اعتراض نمایند و مدعی حقی بشوند یا درخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایند

با توجه به توضیحات شما ، بله امکان دارد ولی اگر وصیتنامه عادی باشد ابتدا باید دادخواست تنفیذ وصیت نامه به طرفیت تمام ورثه اقامه گردد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وصیت نامه پدرتان به شرح فوق اعتبار ندارد بهتر است وکیل بگیرید یا وقت مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نفوذ وصیت تا یک سوم ماترک معتبر است. مابقی طبق قانون بین ورثه تقسیم می گردد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پروسه رسیدگی دارد و وصیت را باید بررسی کنیم و برگه وصیت نامه رویت شود که ببینیم تملیکی است یا عهدی و سپس با اعلام وکالت باید پرونده را جلو ببریم

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

بله میشه به شرطی که فرزندان دیگر سهم اون رو بتونن خرید کنن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد
دوما
وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وصیت تا 1 سوم نیاز به رضایت هیچ کسی ندارد مازاد آن نیازمند رضایت سایر با راس می‌باشد